Online lunchpresentatie voor SWAP

Door Wilko Verbakel

Op dinsdag 10 oktober hebben Henk Rüger en ikzelf een lunchpresentatie over de ICFON-projecten gegeven aan SWAP. SWAP is de liefdadigheidsorganisatie van de medewerkers van pensioenbeheerder APG. In 2022 en 2023 heeft SWAP een deel van het ISARD-project gesponsord en de medewerkers van APG wilden graag zien waaraan het geld is besteed en wat de werkwijze is van ICFON.

Hiervoor hebben we een presentatie in elkaar gezet met veel foto’s waarin we uitleggen hoe ICFON samenwerkt met partners als ISARD en GFN, in wat voor dorpen we projecten starten, hoe de economische en sociale situatie is in die dorpen en hoe de projecten opgebouwd worden, van sociale trainingen, spaargroepen, training in durven opkomen voor je rechten en beginnende landbouw, tot uiteindelijk commerciële landbouw, gebruik van kassen en dorpscoöperaties om de landbouwproducten te verkopen. Er waren ongeveer 40 mensen die de online presentatie bijwoonden en na afloop waren er veel vragen over onze aanpak en hoe succesvol die is. De aanwezigen waren erg geïnteresseerd en we hopen dat ze ook komende jaren ICFON willen blijven sponsoren.

Mocht u ook interesse hebben in een presentatie van ICFON, liefst natuurlijk in combinatie met een sponsoring of verzoek om donatie, dan willen wij dat graag doen. Een online presentatie via Teams voor een bedrijf of organisatie is natuurlijk helemaal gemakkelijk!

Zoek

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.