Privacybeleid

ICFON legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, emailadres (indien verstrekt), telefoonnummer (indien verstrekt) en banknummer (indien verstrekt) en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het donateurschap of de verwerking van eenmalige giften. Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze stichting uitvoeren, zoals de drukker voor de toezending van onze jaarlijkse fysieke nieuwsbrief en banken voor de verwerking van de incassomachtigingen en dan alleen de gegevens die voor de betreffende verwerking noodzakelijk zijn. Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons en door onze leveranciers vertrouwelijk behandeld. Indien u uw mailadres hebt verstrekt wordt dit uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze stichting betreft, zoals reguliere nieuwsbrieven of speciale nieuwsbrieven over zeer bijzondere situaties of gebeurtenissen, of om reguliere correspondentie met u te voeren.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur en u kunt vragen om inzage van de gegevens die wij van u hebben vastgelegd. Stuur daarvoor een mail aan info@icfon.nl.

ICFON zorgt voor een goede en passende technische en fysieke beveiliging van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Bisnymaya met haar bok
Search

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.