ICFON winterfair en schoolactie

De coronaperiode heeft onder meer als gevolg gehad dat er relatief weinig evenementen plaats vonden. Gelukkig is er alweer enige tijd meer mogelijk. Dat gaf ons de mogelijkheid om op 22 december jl. met onze ICFON stand aanwezig te zijn op de winterfair van de Clara Fabriciusschool in Herveld in de Betuwe. Het was flink druk in de school en voor ons dus een mooie kans om, na zo’n lange tijd, zonder belemmering weer eens mensen te kunnen ontmoeten en te vertellen over ons werk in Nepal. In onze stand hadden we, naast onder meer Nepalese sjaals, allerlei kleine cadeautjes die erg in de smaak vielen bij de leerlingen. De fair duurde maar twee uur, maar het was alleszins de moeite om ons daar weer eens te kunnen presenteren.

Ook bij de Bijenkorfschool is een actie gehouden. Het project ‘de duurzame winkel’ is afgesloten met een Bijenmarkt. Er was een enorme opkomst van ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms. Het was erg geslaagd. Een deel van de opbrengst is bestemd voor een goed en duurzaam doel rond de school en een deel gaat naar ICFON. Het bedrag is nog niet bekend.

Mocht er in uw omgeving een school of een vereniging iets organiseren, waarbij wij met onze stand aanwezig kunnen zijn, dan horen wij dat graag. U kunt dan met mij contact opnemen via de telefoon (06-10522521) of via de mail (info@icfon.nl)

Henk Rüger

Zoek

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.