New Tulips` School Sportweek

NEW TULIPS` SCHOOL  (NTS)  (door:  Sandra Rutten-Kroot)

De eerste week van februari 2023 heeft de New Tulips’ School de nationale sportweek gevierd. De hele week stond in het teken van Sport & Spel. Alle kinderen deden mee. Zo werd er een voetbalcompetitie gehouden voor de oudere jongens en meiden. Er werd aan koekhappen gedaan, door met name de jongere groepen kinderen. Kinderen deden met een lepelrace mee om zo snel mogelijk aan de overkant te komen. Er werd hardgelopen en gedanst. Niet alleen gewoon dansen,  maar wat wij in Nederland ook kennen: de stoelendans waar telkens een stoel wordt weggehaald.  Maar we zien de leerlingen ook badmintonnen en schaken. Kortom, echt allerlei soorten en vormen van sport werden er begeoefend. Ook de wedstrijd waarbij zo snel mogelijk de ballonnen van de tegenstanders kapot moesten worden getrapt, was populair bij de kinderen. Een hele hoop sportiviteit tezamen met heel veel plezier op nummer 1. Op de foto’s spat het plezier er vanaf. Je ziet veel kinderen in een mooi trainingspak van de school mee doen. Ook leuk om te zien is het enthousiasme van de docenten.

Mooie quotes die de NTS zelf aanhaalt als ze vertellen over de sportweek:

“We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.”

George Bernard Shaw

“Always work hard, never give up, and fight until the end, because it’s never really over until the whistle blows.” — Alex Morgan

Search

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.