New Tulips’ School

New Tulips’ School: eindexamen en diploma-uitreiking

Het eindexamen werd afgenomen in de periode van 19 tot 30 augustus 2021. Door Covid gebeurde dit later dan normaal. Door de meeste leerlingen werd het examen afgenomen via zoom, voor sommige leerlingen via messenger en als dat ook niet lukte, omdat de leerlingen geen beschikking hadden over een computer of mobiel, mochten zij in de klas examen doen, op gewenste afstand van elkaar. Er werd toezicht gehouden op de ruimte waarin zij zaten en de antwoorden moesten na afloop van het examen binnen 10 minuten ingestuurd worden.

De diploma-uitreiking werd gehouden op 31 december 2021. De hoofdgast van de examencommissie was  Sanu Kumar Shrestha, hoofd van de provincie Bagmati.

De examens van 2022 zijn begonnen en zullen eind april klaar zijn. Hieraan nemen 29 kandidaten deel. In de volgende nieuwsbrief publiceren wij het eindresultaat van het examen. 

New Tulip School Nepal diplomauitreiking
Zoek

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.