ICFON 25 jaar

Op 20 november 2016 werd het 25 jarig bestaan van ICFON gevierd in de loge Silentium van de Vrijmetselaars in Delft. Het stormachtige weer kon ruim 50 mensen niet verhinderen naar Delft te komen. Voor velen was de bijeenkomst een mooie gelegenheid om oude bekenden weer eens te zien. Sandra Rutten, Shiba Degenhart Kumari en Wilko Verbakel namen de aanwezigen mee in de historie Van ICFON, de successen van de New Tulip School en de diverse projecten in Nepal. Tussendoor was er ruim gelegenheid om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kon er worden rondgeneusd in het winkeltje van ICFON.

Erg leuk was het internetcontact met Bivas Neupane, de directeur van ISARD, die interessante aanvullende informatie had over de stand van zaken in zijn werkgebied en diverse vragen van donateurs beantwoordde . Het feit dat ISARD de dag ervoor het eigen 25 jarig bestaan had gevierd was een mooie samenloop met ons eigen jubileum. Als afsluiting kwam onvermijdelijk de stand van zaken na de aardbeving van vorig jaar aan de orde. Nepal krabbelt langzaam op, maar er is nog enorm veel werk te doen om alle in vele opzichten aangerichte schade te herstellen.

De dag werd , voor degenen die zich hiervoor hadden aangemeld, afgesloten in restaurant India Garden met een uitstekend diner met allerlei Nepalese en Indiase gerechten. Het bleef gezellig tot iedereen weer afscheid van elkaar had genomen.

Het bestuur van ICFON kijkt met zeer veel genoegen terug op het jubileum en dankt de donateurs  voor hun aanwezigheid, de vriendelijke wensen van degenen die niet aanwezig konden zijn en de leden van de loge Silentium die de hele dag hard hebben gewerkt en ons op een buitengewoon gastvrije manier met van alles hebben geholpen.

Search

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.