ICFON is altijd blij met sponsoracties. Wilt u ICFON ook steunen door een sponsoractie te organiseren? Te denken valt aan een sponsorloop, statiegeldflessen inzamelen, enveloppenacties enzovoort.

Uniek lespakket voor scholen

Vaak organiseren scholen jaarlijks een schoolactie, waarbij de kinderen op een ludieke manier geld inzamelen voor een goed doel. Te denken valt aan een sponsorloop, statiegeldflessen inzamelen, enveloppenacties enzovoort. ICFON komt graag in contact met deze scholen. Heeft u kinderen op een dergelijke school? Neefjes, nichtjes? Kinderen van de buren? Informeer eens naar de mogelijkheden om een schoolactie te organiseren.

ICFON biedt hierbij ook een lespakket aan. Onderaan deze pagina kunt u een demoversie downloaden. Met dit lespakket kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met de Nepalese taal en cultuur. Het lespakket is te bestellen voor de onderbouw en bovenbouw in onze winkel.

lespakket ICFON voor schoolactie

Als u het pakket bestelt, ontvangt u een cd-rom met het totale lespakket, een uitgebreid instructieblad voor de leraar en een slideshow met foto's. U kunt het lespakket bestellen in onze winkel, maar het is gratis als u een schoolactie organiseert voor ICFON.

Als u een schoolactie wilt organiseren, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Daarbij zijn de vrijwilligers van ICFON altijd bereid om een presentatie te komen geven op de school. Alle vrijwilligers zijn zelf ooit in Nepal geweest en kunnen dus uit eigen hand ervaringen vertellen, filmpjes en foto's laten zien. Tijdens deze leuke interactie met de kinderen wordt ook nagedacht over originele acties om geld op te halen. De ervaring leert dat het altijd zeer geslaagde dagen zijn! Lees hier meer over een schoolactie die ICFON heeft georganiseerd.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een schoolactie voor ICFON? Laat het ons weten!

Hieronder kunt u demoversies van het lespakket downloaden: