Presentatie in Het Gouden Hart Nijmegen

door: Henk en Lia Rüger

Op 4 april waren wij namens ICFON te gast in het verzorgingstehuis Het Gouden Hart in Nijmegen. Voor zo’n 25 verzorgden, verzorgers en vrijwilligers hebben wij een presentatie met foto’s en wat korte filmpjes gegeven over Nepal in vogelvlucht en over het werk van ICFON in Nepal. Het verhaal van ongeveer een uur werd met veel interesse gevolgd, gezien de vragen die werden gesteld en de opmerkingen die werden gemaakt.

Na afloop was er de nodige belangstelling voor de verkooptafel die we hadden ingericht. De plaids en sieraden waren gewilde artikelen. We hadden niet alleen een leuke middag in Het Gouden Hart, maar we mochten ook nog eens de bankrekening van ICFON aanvullen met ongeveer € 185,00 aan donaties en verkoopopbrengsten. Dank daarvoor.

Als u ergens een mogelijkheid ziet om ons een presentatie te laten geven over Nepal en ICFON dan horen wij dat graag. Sandra Rutten deed een actie met jonge kinderen (zie artikel over Anspachschool in Dongen), wij deden dat voor (merendeels) bejaarde mensen. Mogelijkheden genoeg dus.

Search

Meld u aan voor de Samachar nieuwsbrief

U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 4 keer per jaar en kan deze altijd opzeggen wanneer u wilt.

Na uw inschrijving via dit formulier ontvangt u een email met daarin een bevestigingslink waar u op moet klikken. Pas hierna wordt uw inschrijving doorgevoerd. Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.